PASSBESKRIVNINGAR


Compassion/Yoga
Compassion är ett förhållningssätt till livet där man bygger upp sin inre trygghet för att möta livets svårigheter. Ulrika kommer introducera och prata om begreppen compassion och självmedkänsla och dess koppling till psykisk hälsa och välmående. Med hjälp av yogan kommer vi stilla sinnet och låta kroppen få vila och på så sätt ges möjlighet till återhämtning och livsglädje.

Gongbad Delux
Vi bjuder in dig till ett extra djupgående gongbad där vi spelar på två helt unika gongar samtidigt. Du kommer också få lyssna till Maries magiska röst och trumma.
Ett djupavslappnande gongbad innebär att du låter gongens ljudvibrationer skölja genom ditt energisystem när du ligger nerbäddad under en filt på yogamattan. Både kropp och sinne får chans att uppleva djup avspänning, rensning och återhämtning.

Vi börjar med några mjuka, enkla yogaövningar för att landa i kroppen, sedan får du ligga ner och låta gongens läkande ljud och vibrationer skapa djup avslappning och revitalisering. Gong är effektiv mot stress och hjälper dig att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar.
Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Sadhana
En fantastisk start på dagen! Vi är som mest mottagliga på morgonen och har då lättast att öppna oss för vägledning och kraft från vår högre källa. Sadhana är en morgondisciplin, som inom kundaliniyogan består av ett yogapass, avslappning och välgörande mantrasång under 62 minuter där vi sjunger 7 olika mantran. Ljudet rensar vårt sinne från negativa tankar och vår kroppsvibrationer har en djupt läkande effekt. Med yogarörelser, andning och avslappning förstärker vi dessutom hälsan positivt.

Yoga Simone - Livskraft och energi
Vad är det som gör att vi känner livskraft och hur känns det?
Enligt Kundaliniyogan finns en livsenergi vilande och ofta ofullständigt utnyttjad inom oss. Via yogan kan vi få tillgång till denna energi och utveckla oss mot vår fulla potential.
Under detta pass använder vi kundaliniyogans härliga tekniker för rörelse, andning och meditation för att öka vårt energiflöde och låta sinnet bli klart och fokuserat.

NIA Signe
Nia är flödande och mjukt, kraftfullt och stärkande, rytmiskt och svettigt, mediativt och stilla.
Det är en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfullness. Signe kommer på hennes lekfyllda sätt introducera och guida oss igenom ett skönt pass på ett prestationslöst sätt.